Co to vlastně je to LASO?

Tak třeba je to toto (odkaz prostudujte pečlivě, zejména sloveso "lasování" - to hodláme zlidovět :-), pak je to taky tohleto... ale hlavně se jedná o spolek muzikantů, bohémů i jinak nadaných lidí (a vlastně i několika zcela ničím nenadaných), které spojuje utkvělá myšlenka, že nejlepší ze všeho je prznit umělecká díla, např. divadelní hry, filmy či skladby ze zlatého fondu světové pop-music, a ve zdegenerované formě je předkládat ke konzumaci svým podobně ujetým spoluobčanům.

Nás to hrozně baví :-) a děláme to téměř nezištně (až na trochu toho potlesku a sem tam nějakého panáka od vás za to nic nechcem). A kdybychom chtěli být seriózní ... až tedy skoro patetičtí: LASO se nesnaží o nic jiného než jenom naplnit jednu z hodnot jedné dnes již neexistující firmy - přinášet "Nadšení a zábavu" do upachtěných a šedivých životů lidí z IT.

Dějiny souboru

Již jednou byly sepsány - koncem roku 2009 vyšel v jednom firemním časopisu tento článek. A protože nemá cenu si přidělávat práci sepisováním již jednou sepsaného, přetiskujeme s laskavým svolením redakce jeho původní necenzurované znění (teď mě tedy vlastně napadlo, že jsme o to svolení redakci nějak zapomněli požádat... no ale záleží na tom? Hlavně že je laskavé, že .. a vůbec - neměli to tenkrát zkracovat :-)

Divadlo

Co už jste s námi zažili? Na první pohled toho vlastně není moc - máme za sebou celkem 8 odehraných divadelní představení a 14 koncertů kapely ... ale LASO prostě nahrazuje kvantitu kvalitou... (co z tohoto seznamu se tváří jako odkaz, tak skutečně je odkazem někam ... asi do Archivu :-)